HISTORIE

ILVE blev grundlagt i Campodarsego, nær Venedig, af to italienske venner, Hr. Illotti og Hr. Berno, hvor passion til madlavning og respekten for mad er gået i arv gennem generationer.

Ordet ILVE er en forkortelse for: I – Industria, L – Lavorazione, V – Veneta, E – Elektronik, som kan oversættes til ‘industrielle elektriske apparater lavet i Venedig’. Gennem tiden har berømte og anerkendte designer bidraget med gaskomfurer, hvidevarer og tilbehør hertil.

ILVE har fundet inspiration i madlavning og skabt kvalitetsprodukter. I 2001 blev ILVE produkter importeret til Danmark.

ILVE bidrager med noget helt nyt i køkken-universet. For det første er deres gaskomfurer bygget op af mindre moduler, så der er et hav af forskellige kombinationsmetoder. Derudover har det en forkærlighed for at mikse forskellige materialer, så det er der også mulighed for med deres nye hvidevarer.

På den måde er ILVE-gaskomfuret og køkkenet– potentielt – helt forskelligt fra hjem til hjem. For selv om alle køkkener i større eller mindre grad skræddersys, så har de andre modeller langt fra så mange kombinationsmuligheder.

ILVE bidrager med noget helt nyt i køkken-universet

»Hvis en kunde vil have noget særligt, kan vi altid lave det inden for de rammer, der nu er i de traditionelle komfur modeller. Der, hvor ILVE adskiller sig mest, er egentlig, at det er nemmere og hurtigere, og at man selv kan designe og sammensætte sit komfur via et computerprogram« buy veterinary tramadol fortæller ILVE-direktør, Abrahamsen.

ILVE rammer direkte ned i den mega-trend, der har været på fremmarch de seneste år, hvor hjemmet ikke kan blive personligt og unikt nok. Forbrugerne vil have noget, de kan ændre og tilpasse deres smag og hjem, og der er også en tendens til, at mange vil have specielle materialer.

ILVE lægger vægt på at udtrykke glæde for at lave mad

Hos ILVE ser vi to overordnede tendenser. På den ene side er der en tendens til, at man vil pakke køkkenet væk bag låger og ønsker et stramt, rent udtryk. På den anden side er der en lige så stor modtendens, hvor man lægger vægt på at udtrykke glæde for at lave mad og vise frem, at køkkenet er et værksted.

ILVE var en af de første til i 80’erne til at introducere hjemmekomfurer i det industrielle look med rustfrit stål. Deres tilgang til design er, at forbrugerne ikke kun ønsker det rene og enkle. ILVE vil også gerne introducere forbrugerne for mere progressive, kreative design. Kvaliteten vil de aldrig gå på kompromis med, selv om billigere komfurer kan betyde flere kunder. Og designfilosofien fra 1952 vil de bevare til enhver tid.